Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 8 de febrer del 2016

Dissabte de Carnaval

Aquestes dates si tens fills, són importants. A les meves filles i el meu fill els hi encanta.

Clar que això els hi ve de casa, perquè tant el seu pare com a mi, també ens agrada moltíssim la disbauxa, ballar, disfressar-nos i sobretot passar-ho bé.

Però aquest any teníem reptes.
Estem al poble. No es feia res per carnaval. L’any passat, des del grup de Les Forasteres, es va fer una festa per la canalla, que va ser un èxit.

Així que aquest any tocava com a mínim repetir.

Les Forasteres (amb poc temps i moltes ganes) volíem fer una festa, on els nens/es, els pares i mares poguessin gaudir d’una estona agradable, en família, sense marxar del poble.

Amb un sopar ja vam aclarir el tema: decidit! “Ball de Carnaval de 17 h a 20 h, al Casal de Vilaplana. Concurs de disfresses amb berenar per qui vingui disfressat”

Vam buscar la complicitat del cafeter del casal per poder muntar la festa al Casal Vilaplanenc.
Els Jóvens ens van deixar les llums, i l’equip de so l’Ajuntament.



Concurs de disfresses amb ball i berenar per qui vingui disfressat. Ho teníem tot llest, ens vam arromangar per muntar-ho tot. Fins i tot un Rei Carnestoltes de primera, medalles, copes, i música!!

La veritat que ho vam gaudir d’allò més. Riure, ballar i sobretot veure com tota la canalla estava encantada, i la gent gran del casal també.

Quan va ser l’hora dels premis i van veure que tots els nens inscrits van tindre medalla, estaven emocionats! Van poder pujar al pòdium a parlar i tot!

Un èxit! 40 medalles, 3 copes i tota la tarda de festa i ballaruga. L’any que ve més i millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada