Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimecres, 12 d’octubre del 2016

Redescobrint el Bràvium: La Ciència del Dani Jiménez




El diumenge passat vàrem anar al Bràvium, un teatre amb molta història de la nostra ciutat. Un teatre que recentment s'ha renovat i on es nota els nous aires.

Sempre ha estat una entitat oberta a la ciutat, entranyable, i amb molta empenta per la cultura.

Aquest estiu han renovat les butaques, fent que l'aforament sigui més gran, més còmode.


Al vestíbul podem trobar una exposició fotogràfica dels últims 30 anys del teatre i també una gran col·lecció d'autògrafs de persones famoses i de renom en el món de l'espectacle.


Aquest diumenge en Dani Jiménez amb el seu espectacle de Ciència era una aposta segura. Un gran personatge mediàtic i molt "dinàmik". Fa dos anys vaig tindre el gran plaer de veure en directe al "It World Edu7" i no ens va deixar indiferents. El directe és encara més brutal i bo, que els seus programes televisius.


Hi havia detalls que personalment em van agradar molt. Un d'ells és la inclusió de la dona dins la ciència, m'explico. En fer el repàs de grans personatges de la història de la ciència va nomenar a dones i va recalcar el seu paper, cosa que em va sembla importantíssim! Després l'humor en què ho fa tot, la paciència, ...


Vam passar una estona, aprenent moltíssim, dinàmica i divertida.


En finalitzar l'espectacle va dir a tots els assistents que no marxaria cap nen/a sense fer-se una foto amb ell o un autògraf i així va ser, amb la gran paciència del món un per un, preguntant el nom, i dedicant unes paraules i als pares també!


Gràcies i enhorabona a tot l'equip del Bràvium per l'excel·lent treball de reforma que han fet i a tot l'equip de "La Ciència del Dani Jiménez".


PD: A més després de l'acord de col·laboració entre entitats si sou del Reus Deportiu teniu preu especial al Bràvium, una excel·lent iniciativa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada