Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimecres, 3 de maig del 2017

Muntem un rocòdrom (o com enfilar-nos per les parets de casa, així literalment)

L'escalada sempre ha format part de la nostra família, de fet el pare de les criatures i jo ens varem conèixer així.


I fins fa gairebé poc encara escalàvem, però fa qüestió de 2 o 3 anys que la veritat ho tenim una mica bastant abandonat i ens fa molta pena... és una activitat en família que ens agradava molt a tots.


Teníem clar que anar a viure el mas volia dir: tenir gossos, gats, muntar un hort i un "roco". L'ordre dels factors no alterava el producte.








El detonant va ser el concurs de Gecko Walls. Que grans! Enormement agraïts!!!


Les preses van arribar a casa, perfectes amb una rapidesa total! Ara només quedava fer el lloc al pàrquing encara ple de trastos, capses i coses vàries.

Així que mans a la feina, fent lloc, pintant, comprant els claus i quan tot estava a punt, aprofitant aquests dies de festa, vam muntar l'esperat i desitjat rocòdrom!


Tots a la feina, fent equip i triant el lloc de cada presa. Colors, mides, formes, aquesta girada, aquesta de peu, aquesta serà un top, ... quina il·lusió!


El pare de les criatures ja tenia experiència en el tema, ja que havia muntat diferents rocòdroms per tant aquí ho teníem una mica fàcil.


Estem orgullosos de la feina que hem fet entre tots i sobretot del resultat, amb ganes d'ampliar més paret!!!


Va tots a escalar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada