Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimecres, 23 d’agost del 2017

Sortida-vacances "baix cost" familiars a Girona


Cada cop, econòmicament amb 5 membres familiars, és difícil trobar coses bé de preu i que puguem estar els 5 junts, sense habitacions per separat si no fem cases rurals que segons com també és una bona opció. Nosaltres des de fa temps hem triat l'opció d'anar d'alberg. Està força bé i és com tot, n'hi ha de més nous, més vells, amb més prestacions, amb bones localitzacions, ... tot és qüestió de mirar les opcions, prestacions i necessitats que tingueu.


Nosaltres aquest cop hem triat Girona capital. L'Alberg Cerverí està al rovell de l'ou, un lloc privilegiat, amb una gran història que ens ha permès visitar la ciutat durant 3 dies.
Una ciutat amb nens no és avorrit per a res i Girona ofereix amb els seus carrers tota una lliçó d'història, llegendes, museus,... grans descobriments que ho vam fer amb un circuit d'orientació (en podeu trobar 3 de diferents per poder descobrir Girona, de manera gratuïta, fent un joc pels nens i interactuant amb els pares).



També una altra manera de conèixer el lloc on anem a visitar és a través dels seus museus, Girona ofereix un ventall de museus extens, on l'entrada és gratuïta per als menors de 8 anys o amb carnet del Súper3, també existeixen descomptes per família nombrosa i altres avantatges com el Museu 6, que faran que la cultura estigui a l'accés familiar. Nosaltres vam aprofitar i vàrem anar al Museu d'Història de Girona, El museu del Cinema, Museu d'història dels Jueus, la Casa Massó i com que estàvem tan a prop del CaixaForum també vam aprofitar.



Quina tralla no? Doncs si, però ho tenen molt ben muntat i amb els nens que tenen curiositat és poden anar a visitar, tenen activitats per a ells i aprendran moltíssim!!!!



També si sou fans de la GOT doncs evidentment que heu d'anar-hi a veure on es van gravar unes de les escenes més impactants de la sèrie! I si podeu anar a fer un gelat al Rocambolesc (gelateria dels germans Roca) provareu un dels millors gelats del món i al·lucinareu amb la seva decoració.





Esteu animat? Penseu que Girona enamora i si fas un petó al cul de la lleona, segur que tornes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada