Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 17 de setembre del 2017

Espais Ocults

Aquest any hem tornat i per 3a vegada hem participat d'aquesta activitat cultural en família com és Reus Ocult. Fa uns dies us havia deixat l'entrada de l'any passat al blog.

Aquest cop hem fet 2 llocs que no havíem visitat mai, de fet era la primera vegada que s'obrien al públic: El Xalet Serra i el Molí de la Vila. També vam repetir a l'Institut Pere Mata, un lloc que no ens cansem mai de veure perquè és meravellós.

Només puc elogiar a tots els voluntaris que en formen part que sense ànim de lucre i amb una gran paciència ensenyen una i una altra vegada tots aquests edificis. Personalment trobo que és una gran iniciativa, visitar edificis emblemàtics, amb una perspectiva diferent i un temps de 20 minuts en total. Es fa dinàmics, amè i divertit, per tots els públics i sobretot familiars, encara que aquest any tenim una novetat de la mà dels nostres amics d'ANS Educació que han fet una activitat de "Petits Exploradors". Com sempre un èxit total. Recomano anar aviat a primera hora per així poder aprofitar el matí. Aquest cop amb sorpresa inclosa, ja que em van entrevistar i vaig sortir a Canal Reus TV (mireu i llegiu... Sóc la Montse Zaragozahahahahahhaha). Per cert encara que tinguin algún suport d'empreses privades per finançar els tríptics, capses, manteniment de la web,... també podeu comprar la bossa i el clauer, com que les visites són gratuïtes és una bona manera d'emportar-se un record i també d'ajudar al seu finançament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada