Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 14 de febrer del 2015

Per Carnaval tot si val

Ja ha arribat aquesta festa esbojarrada i tan desitjada per la “majoria” de nens. Això de disfressar se, alliberar-se, canviar de rol, ... Els hi encanta i a sobre és necessari per a la seva creativitat, maduresa, creixement personal, ...

Com diu la dita “Per Carnaval tot si val” no calen grans despeses ni grans coses, hem d’ensenyar als nostres fills/es que l’enginy i la imaginació han de regnar en aquestes dates i no la disfressa més cara del moment.

La imaginació al poder! Amb unes bosses de plàstic de colors, tisores, gomets i pintures, podreu realitzar disfresses ingeni oses i sobretot fer participar en els vostres fills/es de crear alguna cosa junts, on després tindran la recompensa i satisfacció de poder portar-ho posat. Hi ha diverses pàgines web on podreu trobar idees, patrons i fins i tot tutorials.

Amb roba, posada de manera divertida amb combinacions impossibles, roba de l’avi/a, uns talons de la mare, una corbata del pare, ... També es pot crear, i fer coses molt divertides.

Ensenyem a gaudir als nostres fills des de la creativitat i esforç personal, del treball en comú i sobretot d’ensenyar que la felicitat ve donada per altres coses, no per la disfressa més cara del moment, sinó l’enginy, el fet de gaudir de l’esforç, de la sorpresa, del treball comú, ... Recordeu que ensenyem i eduquem en cada moment de la nostra vida, en cada fet, en cada paraula, .....



Així doncs, gaudiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada