Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 2 de maig del 2016

Les del Ganxet (un Sant Jordi a Vilaplana, diferent i amb guerrilla inclosa!)

En un post anterior ja explicava que cada dimecres ens reunim per fer un cafè al casal, amb ganxo i/o agulles a la mà. Som un grup ben eclèctic, de diferents edats i procedències. Algunes en saben molt, altres gens... a vegades fem molta feina, i a vegades és l'excusa perfecta per fer un bon berenar (sempre tenim alguna gran cuinera al grup que ens "mima" amb pastissos, galetes, ...) i a vegades aboquem allí les nostres inquietuds. Així el ganxet no sabem si és l'excusa o la teràpia però allí estem el dimecres, al Casal i o confesso, ho espero amb candeletes!




A més anem amb la canalla, a vegades també en fan de ganxet o simplement corrent pel voltant jugant. És un bon moment per totes nosaltres.

Però feia unes setmanes que estàvem planejant una guerrilla, la primera guerrilla de Vilaplana! El dia era important perquè era Sant Jordi i volíem guarnir la plaça de la Riba, on els de l'AMPA celebrarien Sant Jordi, amb un dia ple d'actes i activitats d'allò més interessants per fer en família.

Feia dies (que ...) que només fèiem flors i cadeneta, cadascuna al seu ritme (grans i petites), colors diferents, ben llampants, l'emoció ens recorria el cos.
Ha estat un gran repte per totes poder fer-ho i ens ha engrescat d'allò més. Hem pencat com mai!

Però el millor estava per arribar...... El dia D i l'hora H, eren el divendres 22 d'abril a les 21 h de la nit. Totes allí a la plaça de la Riba de Vilaplana amb el ganxet en mà, amb les bosses plenes de producció i amb els nervis a flor de pell.

Uns antifaços van fer el fet i allí estàvem totes decorant... Perquè el matí següent Vilaplana  despertes diferent, plena de color, i així va ser!!!!

Un gran dia i una gran nit per recordar!

Gràcies a totes i tots per fer d'aquests moments, moments màgics per recordar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada