Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 20 de març del 2017

Concert de "Sant Patrici"



Aquest cap de setmana hem aprofitat per poder fer una cosa en família que ens agrada moltíssim: anar de concert.

Tinc la sort de conèixer a una gran dona que forma part d'un grup de música el "Cèltic Quartet". Un grup brutal, quatre músics amb majúscules!
Toquen l'arpa, el violí, la flauta travessera, el bodhran i la gaita.

Fa uns anys que la seguim sempre que podem i de fet és que els meus fills, sobretot l'Arnau és un gran fan d'ells.
M'encanta veure'l, com està a primera fila gaudint de la música sobretot la música celta i irlandesa. Com els seus grans ulls s'obren per no perdre's res.

De fet quan va veure a la Cristina tocant la gaita, va ser el detonant que li faltava a ell, per tocar el sac de gemecs.

Brutal! Vam fer doblet perquè vam estar el divendres a Tarragona i dissabte a Salou per poder-los sentir tot el cap de setmana.

El divendres va ser molt emotiu, ja que a l'actuació també hi estava "El cor de Reus" fent les veus de les melodies, aquestes més famoses com "Molly Malone", "Amazing grase", "Em dónes forces", ....

Dissabte va ser acústic amb sorpresa inclosa, ja que a mig concert li van dedicar una cançó a l'Arnau!!! Al·lucinant!!! Això  que va ser tota una sorpresa. Un record que sempre portarà dins seu. Gràcies!

A què espereu per escoltar-los?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada