Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 19 de juliol del 2016

Les vacances són un bon moment per fer coses a casa!

Doncs si, aprofitar el temps d'estar junts per fer coses és molt important, però donar la responsabilitat als nostres fills i filles perquè ajudin a casa els farà grans, autònoms i sobretot es sentiran seu l'espai, que participen de la vida de casa.
Nosaltres estem encara adaptant-nos al mas, arreglant-lo, tant per dins com per fora, per tant tenim moltíssima feina la veritat.
Una manera de participar ha estat fent l'hort. Tant el vertical com el de terra.


I també elaborant una caixa niu, tot això aprofitant els regals que ens van fer el padrí Roger i la tieta Núria.


La veritat que amb poques indicacions i una mica de guiatge, de seguida van poder fer les coses. Un bon equip és clau, i aquí el teníem: Irma i Arnau ja saben llegir bé per tant eren els que estaven pendents de les instruccions i l'Arlet preguntava tota l'estona.


Una mica d'ajuda puntual van necessitar, però la veritat és que es van desenvolupar força bé.


Vàrem aprofitar uns palès que teníem per pintar-los d'un color ben llampant i després, el pare el va clavar a la paret. Ells van preparar les torretes, amb plantes aromàtiques: farigola, alfàbrega, menta,...




 Què us sembla?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada