Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 1 de novembre del 2016

Els carrers de la Mort (o com fer una ruta històrica pel centre de la ciutat)



Aquest pont de Tots Sants i el cap de setmana que ve (potser encara hi sou a temps), els nois d'Ans Educació, han preparat una altra Ruta Guiada.
Ens agrada fer-les, com les Bruixes de Reus, L'afaitada del Duquet, Els Carrers de la Mort i Sederes en Femení (aquesta última espero que obrin més dies per fer-la que és la que em falta de fer).

Són rutes de 50 minuts aproximadament, que es fan mentre camines pels carrers de Reus, on passat i present és combinen per poder explicar-nos la història de la nostra ciutat de manera planera i adaptada a cada grup que la fa.
Dic adaptada perquè si hi ha nens, la manera d'explicar-la es fa més amena a ells, és una cosa que tenen en compte, o parlen amb clau quan han d'explicar detalls escabrosos o "picantets" perquè "hi ha roba estesa!".

Curiositat i història es barregen a parts iguals, on mantenen atén l'espectador en tot moment.
Sempre pots preguntar, perquè aclareixin les coses.

El preu és molt assequible, ja que només paguen els grans 3 euros, els menors de 10 anys és gratuït. Això si has de fer la reserva via mail i ben d'hora perquè tenen molt d'èxit i els torns estan plens. Aquest cop han hagut d'ampliar horaris i tot!

La veritat que hi posen moltes ganes, molta energia i és molt curiós conèixer la història de la nostra ciutat d'aquesta manera, tan didàctica, àgil i amb les anècdotes de l'època.

Molts èxits nois! I sempre que podem allí estarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada