Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 1 de novembre del 2016

The Big Draw, Reus



Aquest any, a Reus, era la tercera edició. La Big Draw : La festa del Dibuix, és una jornada, on artistes del dibuix, arquitectes, il·lustradors, ... Reconeguts elaboren tallers de manera gratuïta per tota aquella gent de diferents edats vulgui experimentar el món del dibuix lliurement.
A Reus s'ha celebrat en dos dies, el 28 a la tarda i el 29 al matí. Focalitzant els tallers, a les biblioteques municipals de Reus, aquesta edició.

Així que vàrem encaixar en uns quants tallers a la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Com va ser el taller de "Cares" d'en Pere Prats, on en diferents material van poder dibuixar una cara.

No vam poder faltar al d'"Ocells il·lustrats" dels "Pas de pardal" (Pep Gavaldà i Xavi Riera), que era un taller per iniciar-se a la identificació d'ocells més comuns. Dic que no podíem faltar perquè d'ençà que anem a la Zer hem descobert tot un món, el món dels ocells, de la mà d'en Màrius Domingo (agent rural de la zona, que ha editat un llibre, llibre que ja tenim, i fa tallers a l'escola dels meus fills).

"Silueta animal", de Carolina Tost, va ser un taller estrella per la meva filla petita. Això de pintar les siluetes dels animals amb diferents colors utilitzant les temperes, realment li va encantar!

Finalment vam anar a fer els "Tastos d'Art", amb els nostres ja amics de Còdol Educació, on mitjançant diferents activitats (audiovisual, creació i recreació) vam poder construir, entendre i endinsar-nos dins l'art contemporani. Poder explorar que és l'art per nosaltres i que ens fa sentir va ser una experiència divertida i enriquidora.
                                            
Hi havia més tallers, més artistes i més coses a fer, però això va com va, hi ha edicions que pots fer més i n'hi ha que pots fer menys, aquesta és la gràcia, que no té un recorregut de fer una activitat darrera l'altre ni fer-ho tot, simplement fer allò que ens crida més l'atenció, allò que ens fa emocionar, que ens fa vibrar sentir, que en definitiva això és l'art i així el dibuix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada