Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 26 de setembre del 2015

Festa Major de Misericòrdia (o stress en mode on i no morir d’un atac de nervis)

Anem cap al Seguici Petit

Si si, festa major, castells, diables, ruta del masclet, actes i actes…. Que bonic tot, oi? sí que és bonic, però també és estressant, per què desenganyar-nos. Ara que els tres ratolinets ja tenen el seu criteri, les seves necessitats, gustos, .... Doncs la cosa es complica la veritat. Volem ser a tot arreu, fer-ho tot i això és una logística interessant que ni els del Dakar crec que s’hi imaginen.

Seguici Petit 

Ruta del Masclet
A més aquest any, que vivíem fora vila. Tot pren un caire més dificultós. Bosses, dinars, bosses, berenars, cotxe ple fins dalt... Però això no és cap impediment per poder gaudir de tot i amb el programa amb mà, bosses carregades i un sac de paciència i bon humor he sobreviscut a Misericòrdia. No és fàcil, no… penseu que aquest ritme pot arribar a ser frenètic i motiu de discussió, cansament, plors, mal estar...i evidentment els meus fills no estan exemptes d’això. 

No hi ha recepta màgica per prevenir aquests moments (a veure sí que l'hi ha, les rutines, i hores respectades de son, menjar i estar a casa garanteix moments de felicitat i harmonia) però si vols viure les festes, estar al carrer i gaudir de la xerinola, has de saber que hi ha moments de tot. I els moments de “liarla parda” estan més que garantits, aquí és on intervé el sac de paciència.

Evidentment en fer castells i diables no hem faltat a cap dels seus actes. Ni correfocs, ni corre bars, ni Ball de Sant Miquel, ruta del Masclet, .... com cada any hem gaudit al màxim.

Vistes des del Campanar de Reus
Un dels actes que ens està agradant més i que és “novetat” (van començar l’any passat, per tant és la segona edició) és la Visita Nocturna al Campanar de Reus, per part dels nostres estimats campaners AEG Misericòrdia i AEG MontsantCim. Sempre ens ha agradat molt el campanar, i si t’expliquen les coses tan bé, amb un ambient molt familiar i agradable i perquè no dir-ho, les vistes a dalt de tot són espectacular!

Un altre dels actes que també és la segona edició és la del #fandelseguici organitzat per Canal Reus TV. Això que tots els petits i no tan petits fans del seguici pugui passejar per Reus, fent cercavila un element del seguici o un altre creada per ells mateixos, la veritat fa molt de goig! Que bonic!





Visca la festa major! I visca les mares que anem darrere de tot el seguici fent gaudir als nostres fills (perquè la veritat jo estaria a una terrassa foten-me un vermutet).

Final de Festa, veient el Ball Solemne de l'Àguila de Reus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada