Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimecres, 30 de setembre del 2015

Excursió al Pantà de Siurana

Entre tant de neguit, amunt i avall, nervis i actes festius, un dia per descansar vam anar a un lloc que ens agrada molt. 

Vam decidir escapar-nos a Siurana, però aquesta vegada al pantà, a caminar.

La veritat és que és un entorn molt bonic, les instal·lacions estan prou bé, ja que hi ha una zona de “platja” on podem jugar a volei-platja o també al sorral, depenen de l’edat de cadascú. 

També hi ha la zona esportiva on es pot fer canoa/Kayac i que per famílies nombroses de tres nens el preu et surt bastant arreglat perquè et fan un 2x1 (depenen de l’edat i grandària dels nens/es).


Evidentment que el pantà dóna moltes opcions una altra és la de caminar i fer la volta al pantà recorrent el seu contorn, on podreu descobrir una gran variada vegetació i platgetes de somni on fins i tot us podreu banyar (si fa bo, és clar).


Per tot això us deixo unes imatges que diuen que són millor que mil paraules.

No us perdeu aquesta excursió, a més la podeu fer "free" (amb entrepans i beguda i anar a caminar) o depenen del que vulgueu gastar, fer Kayac, dinar al bar…. Teniu múltiples opcions.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada