Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Un GRAN dia, un dia de màgia per recordar…

El 3 d’octubre quedarà gravat a molta gent, com la GRAN diada del Mercadal dels Xiquets de Reus.
Ahir, es va tornar a escriure una pàgina dins de la nostra història, tant en l'àmbit col·lectiu d’associació com de Reus com en el nostre cas familiar.


Poder gaudir d’aquests fets importants en família, tots units, fent una cosa que ens agrada la veritat fa que siguem més pinya encara. Tots junts per aconseguir un fi en comú tant familiarment com de grup la veritat és que ens ha fet sentir molt orgullosos de la feina feta, de les hores passades en el pati d’assaig, els esforços, la suor, el patiment i tots els valors del món casteller: força, equilibri, valor i seny!


Fer castells també et posa a prova com a persona, com a individu dins d’un tot, on el bé individual passa a un altre nivell per tal d’aconseguir un bé col·lectiu.


Gestionar totes aquestes emocions i poder-les canalitzar a vegades costa, a vegades les decisions no s’entenen però el que és el més important és que tots som un equip, una colla i formem part d’un tot molt més gran.


Tot just quan l'emoció estava desbordada ens tocava anar amb la Cabra de Reus, que feia 35 anys!Amb la Nit més Cabrona, tot un èxit! Que bonic va ser. Ens encanta la pólvora i compartir els moments amb els nostres fills i familiars. De fet tenim enredats a padrin/es dins.



Ahir va ser un GRAN dia, un dia que recordarem, un dia que vam viure un seguit de sensacions, emocions i fets, tots junts, formant clan, formant família. Fent camí tots junts, ajudant-nos uns als altres, patint i rient plegats per un objectiu en comú.... ser feliços JUNTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada