Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 19 d’octubre del 2015

Cap de setmana ple de màgia: Arkandú! (o de com anar a la festa dels Súpers sola amb 3 i no morir en l’intent)

El moment més esperat per a nens que segueixen el Club Súper3, és anar a la festa dels Súpers i la seva il·lusió i ganes és inversament proporcional a la dels pares (o dic de cor). És un tema que hem endarrerit, que hem allargat, dilatat en el temps perquè la veritat em fotia un pal terrible, per què negar-ho... Però aquest any era una promesa que havia de realitzar…



Així que uns dies abans vam planejar bé el viatge. Entrant a la plana web dels Súpers i trobem tota la informació necessària: com anar-hi, planell d’activitats, horaris, recomanacions, ...




La veritat que és molt bona ajuda. Anar-hi dissabte era assegurar-se que hi hauria menys gent que el diumenge, per tant com que el dissabte era l’únic dia que podríem anar així ho vam fer.


En ser família nombrosa (és trist dir-ho però és real) em surt més acompte anar amb cotxe que amb transport públic (ja que no som de l’àrea metropolitana de Bcn).


I aparcar vam poder aparcar a 20 minuts de l’anella olímpica en zona gratuïta. El passeig pujant cap a l'anella olímpica va ser molt agradable ja que vam descobrir la ronda verda, un camí entranyable en plena ciutat.


Va ser una sortida "low cost" total només la gasolina d’anar i tornar, els peatges i allí dues bosses de crispetes (4 euros en total) perquè ja anàvem equipats des de casa (portant jo la motxilla) amb entrepans, aigua, galetes, fruits secs i fruita (era el pícnic dels súpers) que des del Club Súper3 també promovien a les seves “promos”.


La veritat que va ser genial!! Molta gent si, però moltes coses per poder gaudir i fer. La veritat que les activitats dels estants de fora la cua arribava a les 2 h però nosaltres estàvem allí per veure els musicals, els SP3, els membres del club, els dibuixos animats i sobretot l’espectacle musical ArKandú que no va decebre gents ni mica! Així que vam estar dins l’estadi movent-nos tranquil·lament fins a l’espectacle final que vam a triar grada per poder estar tranquils.


Emocionant és poc, els pares súper entregats (tots ens sabíem les cançons i la coreografia!) en fi màgia i espectacle musical de gran qualitat! Es nota que Marc Parrot està de productor entre altres persones de gran qualitat.


La veritat que l’organització es mereix un 10! Ple de voluntaris, punts d’informació polseres per posar als nens en cas de pèrdua tinguin el nom i el telèfon, controladors, seguretat, megafonia.... tot disposat i dirigit als Súpers i perquè puguin gaudir de la festa amb total seguretat i confort.


Quan va acabar l’espectacle Arkandú, vam decidir marxar perquè jo volia anar a la Food Truck & Vintage festival de Tarragona a la TAP.


Arribar a Tarragona molt bé, aparcar ja no tant i a sobre una cua per entrar… però un pic a dins vam gaudir molt de la festa, el mercat, les caravanes i veure com ballaven…



El mercat vintage excel·lent, no cal dir-ho, tot m’agradava evidentment.


Els nens van aguantar d’allò més bé la veritat, “els hi va la canya”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada