Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 12 d’octubre del 2015

Cap de setmana de Festa Major a Vilaplana

Des de mitjans de juny que ja estem mig instal·lats per aquesta zona i una manera d'integrar-se bé a un lloc és fer-hi les festes.


Durant tot l’estiu hem anat amunt i avall participant en projectes i cosetes… Aquest cap de setmana llarg ha estat la festa major de Vilaplana i com no hem participat en tot el que hem pogut!

Cal dir que han estat entranyables, divertides i molt gratificants, ens han fet sentir un membre més del poble i la veritat que és d’agrair. Des d’aquí vull agrair a tota la gent de l’AMPA de l’escola, a pares i mares i a vilaplanencs i vilaplanenques que ens heu fet sentir a casa!

El dissabte al matí era el torn de la canalla i no tant canalla als inflables on també hi havia un toro mecànic que segons qui pujava la cosa anava més ràpida o menys, la veritat que tenim uns vídeos divertits, divertits…
A la tarda es va celebrar la 1a Crono-Circuit Urbà, aquí vam xalar molt perquè els nens en tenien moltes ganes i amb això del trasllat les bicis no estaven al punt però no va ser cap impediment, ja que les famílies del poble ens van deixar bicis, la veritat que un gest molt bonic i que vam agrair moltíssim. A més, vaig ser voluntària al circuit i això la veritat va ser molt divertit. A més tothom va tindre medalla i premi!
Això els va motivar moltíssim a tots. A més els grans ajudaven als més petits fent que tot fos més fàcil.

En acabar una bona xocolatada i ballaruga organitzat per l'AMPA.

Diumenge tot el dia de mercat d’artesania, jocs i a la nit la revetlla esperada amb l’orquestra Mitjanit que no va decebre ni a gran ni a petits.

Gràcies Vilaplana!!! Quina gran festa major!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada