Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Visita a l’exposició fotogràfica de la Trobada d’Àligues de Catalunya Reus 2014



La veritat que al Palau Bofarull de Reus, és un lloc emblemàtic a la ciutat tant per la seva condició de Palau, com que es troba al centre de la ciutat i a part sempre podem trobar exposicions gratuïtes de gran nivell cultural.

Som bastant seguidors de les seves exposicions. És una manera gratuïta de poder veure cultura de qualitat en diferents modalitats i a sobre com que coneixem la història del Palau doncs encara és més bonic.

Quasi sempre es pot visitar la sala interior, molt espectacular pels nens/es i adults.

Aquesta vegada encara amb més motiu, ja que la Trobada d’Àguiles de l’any 2014 va ser espectacular i la vam poder veure tota sencera, ara no ens podíem perdre l’exposició fotogràfica. Només a l’entrada del Palau ja tenim l’Àguila de Reus (atracció màxima per tots/es nosaltres). Després a la sala quan entrem també podem veure el vídeo de tota la trobada, a part de les fotografies.

Si us agraden els elements del seguici, en especial l’Àguila, no us podeu perdre aquesta exposició i tot passejant per Reus en ple centre poder gaudir de cultura a preu "free", és tot un luxe! No us perdeu les exposicions que hi fan sovint.

PD: (aquí us deixo un secret) si no hi ha massa públic, la comissaria del Palau, us pot fer 5 cèntims de la història i anècdotes del Palau Bofarull que són mooolt i mooolt interessants! (sobretot si ho demanen els nens ;))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada