Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 1 de desembre del 2015

Per fi un dia tranquil


Mireu el dia a dia, últimament va a toc de xiulet, no parem… Ser una família “hiperactiva” té aquestes coses, fem moltes coses tenim projectes al cap, ens enrolem al primer vaixell que passa i la roda del no parar està a tope….

És aquí on a vegades llencem l’àncora, posem fre a tot, i fem un "kit-kat" (una pausa, com deia l’anunci).

La veritat que en teníem ganes, ganes d’estar a casa tranquils, fent simplement res. El plaer d’anar improvisant la successió de coses sense cap programació ni cap obligació. Aprendre a ser distès, a fer “el gos” això també és important que els nens/es aprenguin que de tant en tant s’ha de parar per agafar impuls.

Així ho vam fer, vam fer allò que ens venia de gust, i sabeu que era? Doncs anar amb pijama tot el dia per casa, treure tots els jocs que tenim i anar jugant sense parar, i al final del dia mirar pelis amb crispetes i el que els torna bojos és anar a dormir tard, sense presses i sobretot dormir al sofà mirant la peli.

Un petit plaer, per agafar embranzida de cada a aquest mes de desembre que ve carregadet!
Ara ja tenim les piles carregades, tant a descansar, com a moixaines i sobretot de gaudir uns dels altres.

PD: M’encanten els dies així!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada