Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 4 de gener del 2016

Desconnexió del món digital (part I)

Doncs si, Nadal, festes cap d’any "a tope" com sempre, plenes d’activitats, la veritat no hem parat, si us faig, una mini llista de tot el que hem fet produeix vertigen.

Deixant a banda el Tió a casa, els dinars i sopars en família d’aquestes dates podríem dir en un breu resum que hem fet tantes activitats com el dia ens ha permès. 


Així dir que hem anat al Parc de Nadal d’Alforja, el Parc de Nadal de Reus, hem viscut el Nadal de Reus al centre veien totes les activitats pròpies que hi havia al carrer (pista de gel inclosa). I sobretot hem fet poble: Tió, carta als patges reials, cap d’Any, tallers d’espelmes i sabons, festes, ... Un no parar!


A tot això afegir que per fi abans d’acabar l’any hem pogut realitzar un propòsit que teníem marcat (allò dels propòsits d’any nou i tal…) i sí, dues setmanes abans d’acabar l’any vam començar a viure al nostre mas!




Una casa plena d’imperfeccions, de coses a mitges, sense Internet (de moment, va de dies, d’aquí la meva desconnexió digital).


Un mas fet per nosaltres, amb les nostres mans, amb el nostre esforç, amb la nostra dedicació, amb els granets de sorra i la constància del dia a dia, del treball i l’esforç de tots nosaltres.

Un mas desitjat, somiat i treballat cada dia, cada moment on cada membre de la nostra família contribueix, té la seva tasca encomanada, que forma part d’un trencaclosques per què totes les peces són importants perquè rutlli la casa, on l’esforç i la feina de tots és la base dels engranatges de la nostra casa, del nostre dia a dia i del nostre funcionament com a família.






Les nostres filles i el nostre fill ho saben, els fa ser importants, valorats i sobretot veuen que són imprescindibles, sense elles ni ell res seria igual i no aniria res bé.

Una casa que rutlla és una família feliç i la veritat estem molt feliços dins les nostres mancances i les nostres possibilitats i sobretot saben que tenim tot el potencial per millorar i la dedicació constant.

A més amb tota aquesta emoció hem augmentat la família. Era una cosa que volíem des de fa temps i que teníem clar, quan tinguem mas tindrem un gos! I aquí estem amb un mastí del Pirineu femella, una preciositat! Atzuky! I també dos gatets, l’Ot i Xixi.

Com podeu veure feina i acció no ens en falta! Hem començat una nova aventura, amb molta il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada