Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 16 d’agost del 2016

La Imaginada 2016

Aquest any hem tornat, i amb moltes ganes perquè quasi cada dia hem estat una estoneta. La Imaginada enguany arribava a la seva 8a edició i amb la seva ubicació excepcional com és el Camp de Mart del 12 al 15 d'agost.

Anar a la Imaginada és anar a obrir la teva ment i la dels teus fills, perquè puguin veure una oferta alternativa a l'actual model sociocultural i econòmic. Tota la decoració està fet de materials reciclats, amb zones d'intercanvi, d'empoderament, participatius, dinàmics, .... un espai de difusió d'artistes i moviments associatius.

Totes les activitats dirigides als més menuts són gratuïtes, de fet tot és gratuït. Els tallers, les activitats, els fòrum, els espais d'art.... menys les paradetes, el menjar i el beure.

Una manera de col·laborar amb la Imaginada és comprant el got (aquest és de plàstic i el pots fer servir durant tota la festa, però després no es torna, aquests 50 cèntims serveixen per poder col·laborar).


I podem trobar un reguitzell d'activitats: exhibició de grafitis, mercadet d'artesania, taller de pa (amb l'associació Cingle Vermell), els inflables castellers de la Jove i Xiquets de Tarragona, tallers (de plantes naturals, apicultura, "palillos xinos" i ombres xineses, , elaboració de la mascota de la petita imaginada, la ciutat dels nens, tallers de percussió, concerts, vermuts musicals, .... És un no parar!

Com molts de vosaltres ja sabeu el tema vermut musical m'encanta, és una oferta que per a famílies la troba molt encertada, pots veure't un vermut (al ser de Reus ho tinc molt arrelat això) a les 13 h mentre escoltes un gran concert. L'horari és adequat per als nens i ells si volen escolten el concert i si no juguen per allí. La veritat que Good Jean & The Xispers va ser la gran revelació, els seguiré! Crec que tenen un gran recorregut!


De menjar hi havia més oferta aquest any, però nosaltres fidels a les pizzes del Dani (de l'Associació Cingle Vermell) fetes amb base mare natural i ecològiques amb les verduretes del seu hort.


I finalment dir que la Folquejada va ser genial on vam acabar tots ballant un polka per acabar aquesta gran trobada!

Tots els concerts i activitats van ser genials la veritat, l'organització un deu! El monitoratge de les activitats infantils un altre 10! Gent genial en llocs genials fan un món diferent i especial. GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada