Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 10 d’abril del 2017

Rugbi al matí i agermanament amb Deba amb actuació castellera a la tarda (bé un dia molt complet!)



A les portes de Setmana Santa, que es presenta moguda, amb moltes coses a fer per aquí, no marxem, un any més la vida familiar i la vida laboral no acaben de "casar" del tot.

Però el cap de setmana ja ha estat el tret de sortida i promet ser molt mogut.

Així doncs dissabte ja ens vam llevar ben d'hora per poder anar a la trobada de rugbi a Vilanova i la Geltrú, el Club de Rugbi SEL feia una trobada. De fet aquestes trobades són boníssimes, i a sobre jugant amb altres equips dels grans amb gran trajectòria i planter, on s'estimen l'esport, els seus valors i tot el que comporta. Evidentment com a mare el millor de la trobada és veure el somriure als llavis dels teus fills. Com que no són prou de la seva categoria juguen juntament amb un altre equip que els acull, i com ja és habitual doncs jugaven amb el Vilanova, anat de blau "SEL". Satisfacció en estat pur, un dia radiant i com no el tercer temps!

A la tarda amb Xiquets de Reus vam anar a fer castells a la trobada d'agermanament entre Deba i Reus, una trobada que té com a objectiu celebrar un intercanvi cultural i festiu, on diverses entitats entre elles els Xiquets de Reus ofereixen demostracions, tallers i una actuació a la recuperada pel poble, plaça de la Farinera.

La primera actuació després de molts anys en aquesta plaça, que va lluir, i va fer emocionar a més d'un (servidora inclosa) de veure aixecar castells, un altre cop va ser espectacular! L'actuació a més també històrica per la colla on es va fer els castells més matiners de la història: 2d73d8 i 5d7, amb un p5 i 2p4 commemoratius.

Després de l'actuació vam poder gaudir d'espectacles de balls i cançons tradicionals del País Basc.

La veritat que va ser fantàstic! Emocionant i enriquidor! Vam gaudir d'allò més, veient, entén i sobretot palpant en tots els nostres sentits.

Un gran dia a recordar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada