Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 25 d’abril del 2015

Sant Jordi

Sant Jordi


Aquest any la diada s’ha presentat diferent, però al final amb molt bon resultat.
Al matí, hem decidit que els progenitors aniríem ja a comprar els llibres (que teníem prèviament consensuats), així avançaríem feina, cues, i dispersions vàries, ja que la tarda es presentava molt moguda. I de fet, sort d’aquesta idea, perquè si no fins i tot després ens quedem tots sense llibres.


Així doncs el matí va ser profitós a nivell parella, poder gaudir de caminar solets enmig de les parades, poder parar, llegir, xerrar, ... Fer vida social d’adults reconec que ens ha anat molt bé.


Els llibres que hem triat pels nostres fills han estat: “El cassó del Gerard” de Isabelle Carrier , aquest llibre no és una novetat, és del 2009, però els seus dibuixos i el text senzill fa que expliquin de manera metafòrica, com si d’una poesia es tractes, de les discapacitats intel·lectuals.
Personalment és un llibre preciós que tenia moltes ganes de comprar. De fet ja els havia ensenyat mitjançant un vídeo però és clar el plaer de llegir no estava encara complet.


La segona adquisició ha estat “La gota i el Cirerer” de Mario Satz i il·lustracions d’Albert D. Arrayás. Tal com diu la ressenya i molt ben encertada és “una poètica història sobre la por als canvis”. Una manera fantàstica, meravellosa i sobretot poètica de poder explicar el cicle de la vida i els canvis sense el sentiment de la por.


La tercera adquisició infantil-familiar és “Batiscaf al Mar” un recull de contes de diversos autors i il·lustradors, un recull de contes preciosos, plens d’emocions i ensenyances.


Com veieu això de comprar llibres és addictiu i quan passàvem per davant de la parada dels jugadors de Rol, no hem pogut evitar comprar “El Senyor dels anells: Joc d’aventures bàsic” tot un clàssic i en català. Només apte per Frikis dels Senyors dels Anells (que per sort és el nostre cas).


Per últim una petició especial per la filla gran “L’Ada Goth i la festa mortifera” de Chris Riddell, és el segon llibre que s’ha editat el primer era “L’Ada Goth i el ratolí fantasma”.




Són les aventures i desventures de la nena Ada Goth, que com bé indica el títol, és una nena gòtica, amb una estètica tremendament cuidada i un llenguatge extrem on juga amb doble joc de les paraules per crear un món fantàstic i divertit.


Així que espero que us agradin les recomanacions hi us hagi obert el gust per la compra o lectura d’alguns d’ells. Llibres comprats pels infants però llibres aptes per totes les edats.


Bona lectura

1 comentari: