Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 13 d’abril del 2015

Vacances de Setmana Santa Low-Cost (3era part)

Avui toca l’entorn més proper. Vivim al costat d’un dels millors racons de Reus, “El passeig de la Boca de la Mina”. És un entorn únic i especial d’allí surten molts camins per poder passejar pel terme de Reus (Els cinc camins, hi ha un llibre editat per l’ajuntament, molt interessant).

El passeig de la Boca de la Mina està estretament vinculat a Reus i al seu calendari festiu, familiar i tradicional. Antigament els nostres avis anaven a fer una excursió per menjar la mona, anar a recollir aigua, a veure sortir el sol per Sant Joan, o simplement fer una bona excursió a prop de la ciutat de Reus. Anar a la font del Lleó és tota una aventura.

El passeig de la Boca de la Mina està considerat Patrimoni natural.

L’excursió es pot fer des de molts nivells, la bàsica, o seguir un dels recorreguts dels cinc camins, o podem anar pel barranc.

 Cada vegada que la fem la variem. A més de descobrir l’entorn proper, la història de la ciutat, la provisió d’aigua de la mateixa, l’entorn ens ofereix en cada estació de l’any una gran varietat de possibilitat de poder observar com canvia el paisatge, la natura i fins i tot podrem trobar el gran Tió de Nadal de Reus (si, al costat del passeig hi ha un tron enorme amb cara pintada com un Tió de Nadal) això fa que els nens al·lucinin!

 Com que hi ha fonts (la del Lleó i la de la Boca de la Mina) és una excursió que “no cal portar aigua” o que fins i tot la podem recollir. Al final de tot de la Boca de la Mina hi ha una zona habilitada amb papereres, taules i cadires de fusta per poder menjar i descansar.


També tenim a prop “El Pere Mata” que es veu l’edifici del pavelló dels distingits, la torre de l’aigua,...així podeu també explicar una mica el modernisme als vostres fills/es, quedaran bocabadats!

Recordeu que l’excursió la podreu variar segons la dificultat que vulgueu aconseguir i el temps que vulgueu invertir, nosaltres cada vegada anem fent alguna cosa diferent.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada