Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 12 d’abril del 2015

Vacances de Setmana Santa El Congost de Fraguerau (2a part)

El dia de beneir la Palma aquest any ha estat diferent per a nosaltres. Un dels padrins ens va fer una proposta interessant, fer la ruta a peu des de l’Ermita de Sant Antoni d’Ulldemolins fins a l’Ermita de Sant Bartomeu.

El nivell de l’excursió és una passejada apta per a tothom, molt recomanable per fer-la amb nens. El temps total és d’unes 3 h d’anar i tornar amb un desnivell de 200 m. En total es fan uns 6 km (anada i tornada).


L’excursió és senzilla, on ens mostra uns dels racons més bells i emblemàtics de la serra del Montsant.
Comencem des del pàrquing de l’ermita de Sant Antoni ( la de la dreta), baixant en direcció al riu Montsant, passem dels engorjats de les Cadolles Fondes, on podem veure com s’hi ha esculpit el riu a la muntanya. Continuem en paral·lel al riu on veiem el bosc de ribera, passem al costat dels Tres Juradets i seguim pel camí fins a veure la Cadira i finalment el racó d’en Fra Guerau.

Pel camí hem de creuar un pont penjat que és la diversió dels nens/es! S’ha recuperat molt el camí i la zona, a partir d’un projecte social, on van netejar el bosc, l’accés i on es té cura del medi.
He de dir que és una excursió per gaudir-ne pels cinc sentits.

Als meus, els hi va encantar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada