Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 23 de gener del 2017

El ball d'hivern i solidaritat



Aquest cap de setmana estava ple d'actes, espectacles, correfocs i festes populars.
Tant a Vilaplana, Alforja, les Borges i pobles del voltant eren la festa d'hivern, amb espectacles programats, gimcanes, correfocs, activitats pels nens, .... Hem seguit una mica les coses que podíem, així aprofitant el temps que teníem i aprofitant que els nens ja divendres tenien festa a l'escola, han fet activitats.

A Reus el dissabte al vespre se celebrava la 3a edició del Ball d'hivern, impulsat amb la iniciativa del grup de danses la Relliscada, Aula de sons i Carrutxa. Es realitza a la plaça del Castell, un lloc preciós.
La veritat que ens agrada molt i ens ho passem molt bé. 

Primer amb la cercavila i els garrotins, i després amb el ball folk, amb el foc a la vora. Són tradicions que en recuperar-les torna la màgia de la festa al carrer, veure com grans i petits dansen, en rotllana o ballant jotes, com els grans i petits juguen, rient... és un moment familiar entranyable, divertit, el fred passa ràpidament després d'una dansa i tots en gaudim d'allò més.

Ens vam retirar d'hora (a les 12 de la nit!) perquè l'endemà tocava anar al Bravium a veure l'espectacle: "CaraCarol treu banyes: Un espectacle de varietats amb fi solidari (música, màgia, humor, circ i moltes més sorpreses...)" on el preu era voluntari. Val a dir que l'èxit va ser tant que en comptes d'un passi en van fer dos, les reserves a la web del teatre van ser un èxit i la cua de gent que volia entrar que es va quedar sense entrar però que van fer el donatiu igualment, espectacular.



Tothom va respondre. La gent de Reus. Va donar resposta a aquesta iniciativa, perquè tots més o menys formem part del món de la Carol i els Picarols, els meus fills han crescut amb els seus espectacles. I perquè Reus té això, que ens coneixem tots, i a vegades quan s'uneixen aquestes dues grans coses sorgeix la màgia, sorgeix tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada