Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

divendres, 8 de maig del 2015

El Trapezi 2015 (La Fira del Circ de Reus)

Amb la primavera i la calor a Reus també arriba “El Trapezi”. Una cita amb el circ pels carrers, places i teatres de Reus. Una fira especial, màgica i plena d'alegria, emocions, colors, sons, ....i també plena de gent!

Ja en fa 19 d’edicions i la veritat és que no me n’he perduda cap! Abans sense nens i d'ençà que els tinc (amb la meva convicció de què els nens formen part de la nostra vida i per tant els hem de fer partícips del nostre món proper) també el veuen.

Enguany l’edició va arrencar el dijous amb una inauguració diferent, amb un acte institucional, curt, intents i un espectacle meravellós d'acrobàcia vertical, en Manel Rosés i el seu espectacle Escalat, on petits i grans vam gaudir. En finalitzar l’espectacle i queda així inaugurat El Trapezi, uns canapès i unes cerveses van fer el fet.

D’allí vam sortir cap al Parc Sant Jordi que a les 21:30 h era el Cabaret d’obertura, dirigit per Los Galindos, presentat per Manel Escolano i amb la música de la Banda Tasky. L’entorn de la Placa Antoni Borrell tot ple d’estructures metàl·liques, ja anunciava un bon espectacle. La banda de música al fons es veia vindre un espectacle de qualitat. Així va ser, no va decebre a ningú!
Com tots esperàvem va ser un espectacle de llums, colors, música i bon circ apte per a tots els públics. Un gaudir dels cinc sentits, on petits i grans vam quedar embaladits, rient i emocionats.

Vam quedar bocabadats amb cadascú dels espectacles del Cabaret, tant el trapezi amb els Bert&Fred, com les teles espectaculars de la Claudel Doucet, com la barra fixa amb Guga&Silvia i els monocicles d’en Joachim Ciocca i una altra vegada amb Manel Rosés i Escalat, que també va deixar a tothom bocabadat.

Els més petits de casa a mig cabaret ja no van poder més (era normal, eren les 22 h de la nit d’un dia entre setmana) però la gran (que té 8 anys) va aguantar amb els ulls com a plats. En marxar, només pensàvem amb l'endemà tots els espectacles que teníem per veure.

Aprofitar aquestes Fires és molt important per la canalla, és un entorn diferent que no estem acostumats a veure. A més aquest circ, d’acrobàcies és molt diferent del tipus de circ que poden veure tant per la televisió com per les poques companyies que vénen a visitar-nos.

En resum un espectacle de qualitat, on la nostra canalla pot observar, veure, amb el 5 sentits espectacles de qualitat, de carrer, o de teatres, de manera gratuïta o a preus molt assequibles (2 i 5 euros). Un altre estil de vida, una altra filosofia de viure i sobretot gaudir amb nosaltres, tots junts d’espectacles i vida al carrer, gaudint i gaudint de la ciutat.


Sobretot no descuidar-vos de emportar crema solar (fa una calor i al bat de sol és terrible), gorra i aigua. També una mica de menjar de subsistència no estaria malament.

Gaudiu del meravellós món del Trapezi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada