Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

divendres, 1 de maig del 2015

Regals handmade/DIY (el que diem fet a mà, el que fem a casa nosaltres)

Una cosa que m’agrada transmetre a les meves filles i fill, és que no hem de ser materialistes, consumistes,... el millor regal que tenim a la vida és tindre’ns uns als altres i poder gaudir de nosaltres junts.
Això ara mateix amb canalla i les festes d’aniversaris que es munten la veritat és que costa molt d’aconseguir. Costa d’aconseguir quan van a festes d’aniversari d’aquelles multitudinàries, on hi ha llistes de regals, i gent a dojo.
Hem de poder transmetre als nostres fills/es que no podem tindre-ho tot, que sempre mancarà alguna cosa i que sempre algú tindre més que tu per tant això et pot crear una frustració molt gran.
Una manera de fer-ho és començar per nosaltres mateixos, el nostre dia a dia, les nostres festes, les nostres celebracions…
Últimament, nosaltres, a casa nostra intentem fer els regals personalitzats i fets per nosaltres.
Aquest darrer any hem aprovisionat de samarretes “molones” als tiets/es, avis/àvies, …
És ben fàcil, només cal comprar:
  • una samarreta blanca (o de color claret) de cotó bo. Potser de màniga llarga, curta, tirants… (depenen de l’estació de l’any).
  • Pintures de pinzell o de dit per pintar roba (a tot arreu en podeu trobar, sobretot en tendes especialitzades, llibreries de material escolar,....)
I finalment disposar d’una mica de temps i un disseny previ (pensar una mica el que volem fer)


Ara només cal tirar-se a la piscina i a gaudir! La imaginació és molt important.


Què és pretén amb aquesta activitat i que treballem amb els nostres fills/es?
Treballem molt la imaginació, la plasticitat, el dibuix, la cooperació entre ells o entre ells i nosaltres per poder fer una cosa junts, el temps en família, poder fer coses junts i sobretot a no ser materialistes, a fer nosaltres els mateixos regals i que el més important és que puguis dedicar el teu temps a algú, això és el que el/la fa especial.

Quan l'altre persona rep el regal, és molt emocionant, veu que hi ha un esforç darrera, una dedicació, a vegades ens queda millor, a vegades ens queda diferent, però tot és el procés d'aprenentatge, dedicació i voluntat.

A pintar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada