Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 3 de maig del 2015

Quan el cap de setmana està ple de compromisos

No sempre es pot fer, planificar, el que desitgem, aquest pont per exemple, nosaltres ja el teníem dirigit des d'abans.
Això però no és motiu perquè sigui tot obligació, també és important inculcar als nostres petis/es el fet de passar-s’ho bé fent coses ja predirigides i poder «girar-li la truita».



Així que dissabte al matí teníem torneig de Judo, per sort és un esport que estem practicant en família (pel que fa a pare, filles i fill) menys la mare (o sigui jo, que sóc la fan incondicional dels meus judokes). El fet de practicar aquest esport a aquest nivell també ens ha fet ser un «clan» familiar, estar units per una cosa que ens agrada a tots/es.


Doncs això, al matí a les 9 h del matí, tots a Amposta! Com que ja estàvem allí vam decidir que quan acabés el torneig faríem dinar i excursioneta per la platja del Trabucador.
Quina experiència! De camí ja van veure el Riu Ebre, i tots els arrossars, preguntes i més preguntes del perquè i com i sobretot poder experimentar el Delta.

Un pic allí vam pescar (recollir, observar i tornar a l’aigua) peixets, crancs, .... com van xalar! Quin fart de riure. També vam observar les esponges naturals que es trobaven al la voreta, plenes de vida.

A mitja tarda quan començava a flaquejar les forces, recollir i cap a casa falta gent!

L'endemà era el dia de compromís màxim, formem part d’entitats associatives-culturals de la nostra ciutat i el diumenge al matí era el dia d’anar a veure el futbol a un preu simbòlic, que a més ajudava a aconseguir un projecte de Verkami de l’entitat. Així que de bon matí vam anar cal al camp de futbol amb pilota i abans del partit poder jugar, fer l’esmorzar i una mica de campanya per poder assolir objectius.

A sobre vam poder gaudir d’una gran victòria del nostre equip local, fen que així pugui estar en zona d’ascens.

Que hem pogut treballar? Doncs el fet de fer pinya amb la nostra entitat, els valors de l’esport i poder fer també coses divertides encara que tinguem objectius marcats pel cap de setmana, així aprofitem el que ens ve donat per poder també divertir-nos i treure’n el màxim de profit.
Sobretot per a totes les dues activitats: gorra i crema solar.





Bon cap de setmana (pont llarg).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada