Fa temps que tinc molts posts al cap, i vaig endarrerida a explicar coses que tinc al cap, projectes, il·lusions… però el dia a dia se'n duu molt de temps.
Vam decidir canviar d’aires la nostra família i poder viure en un mas. Això implicava un munt de fets que havien de canviar o coses a fer per què és produís aquest canvi. Finalment i de manera precipitada tot va sorgir, ràpid i inesperat però amb ganes i ens vam aferrar a l’oportunitat.
Ara una cosa que estic fent que en tenia moltes ganes és tindre el “meu hort” i poder arribar a fer el “meu pa”, el “meu formatge”, començar a donar llibertat la creació i idees que tenia al cap, projectes nous…
Per fi un d’ells està arribant i estic aprenent a fer formatge de cabra, de manera artesanal amb uns amics que compartim moltes altres coses. Gràcies Associació Cingle Vermell! Gràcies Andrea, tinc molt a aprendre encara però ser que puc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada