Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 27 de juliol del 2015

Cap de setmana d’activitats (Festes del barri de Santa Anna de Reus, Castells, Diables a les Festes del Morell i Festes del Vendrell)


Aquest cap de setmana teníem l’agenda repleta d’activitats, les Festes del barri de Santa Anna de Reus prometen com cada any. Al ser el barri de Xiquets de Reus i nosaltres en formem part doncs no podíem faltar! Al matí va estar replet d’activitats: tallers del Fil i Cotó, Màgia per l’Struc davant del Casal Despertaferro, vermut electrònic al Pilée… I evidentment no vam faltar, ens ho vam passar d’allò més bé.


A la tarda va vindre la complicació, allí com a família ens vam haver de dividir: les nenes van anar a la Diada Castellera de Santa Anna. Els Xiquets de Reus van fer una bona diada fent el 3d8, 4d8, 7d7 p5 i 4p4.


El nen i jo doncs corrents al Morell on teníem un correfoc infantil. Allí ens vam trobar amb altres colles de Diables, entre elles els Diables Petits d’Altafulla, amb la Gemma Maymó i el seu bloc.

Després del correfoc, sopar i concert amb el Grup The Penguins Reggae per a xics.


Quan vam acabar del Morell, corrents cap a Reus al Ball de Gralles del barri de Santa Anna.


Exhaust vam acabar a la una de la matinada.


Diumenge a la tarda vàrem anar a les Festes del Vendrell, participant amb el Ball de Diables Infantils de Reus al Correfoc del Vendrell.

Un gran cap de setmana!!!!! Salut, festa, castells i foc!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada