Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 5 de juliol del 2015

Platja i focs

Ahir amb la calor sufocant i enmig de l’onada de calor vam decidir anar a la platja. Vam triar Tarragona perquè després es feia l’últim dia del Concurs de Focs de Tarragona.


Així que a les 18 hores (després d’una bona migdiada) vam decidir sortir cap a Tarragona, a la platja de la Savinosa, una platja molt familiar on hi ha un aparcament de cotxes al costat prou ampli, de fàcil accés per a tothom i on el mar està sempre molt net. A més té l’opció de ser una platja on la meitat és nudista. El “quiosquet” està força bé i des de fa un temps compta amb socorrista.


Com vam gaudir! L’aigua està perfecte, neta i podíem veure els peixos clarament, dorades i barats. Veure saltar els nens a l’aigua, les onades, fer castells de sorra, .... Genial! Després vam fer una mica de passejada pel camí de Ronda i la descoberta dels fòssils de l’entorn, juntament amb la típica vegetació del bosc de platja, on vam descobrir les plantes i la diferència amb el bosc de la serra del Montsant (excursió anterior del blog).


Per rematar el dia vam anar a veure els Focs Artificial, era l’últim dia i prometia la Pirotècnia Italiana que estava al cartell, ens ho vam passar bé, llàstima que per problemes tècnics van suspendre l’acte a mitges, però el que vam veure va estar molt i molt bé.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada