Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 15 d’agost del 2015

Anem a la Imaginada 2015 ( #laimaginada2015 )

A Tarragona ha començat La Imaginada, quatre dies (del 13 al 16 d’agost) on un grup de joves i associacions creen un espai amb una proposta alternativa a l’actual model socioeconòmic i aposta per oferir una sèrie d’activitats vivencials i un espai d’intercanvi participatiu, dinàmic i autogestionat. Pinta bé, oi?


Ja és la 7a edició d’aquest espai, ubicat al Camp de Mart de Tarragona, durant aquests dies hi ha una gran programació, amb tallers, jocs, mercadet d’artesania, Mercat d’Art, inflables, concerts, .....


Com he dit en algun post anterior, com a família i personalment, estem participant activament a l’Associació Cingle Vermell.


L’Associació a la Imaginada, realitza una sèrie de tallers, com l’elaboració de pa i formatge, per la recuperació dels oficis antics. Les inscripcions al taller són gratuïtes i limitades, ja que el màxim és de 15 persones. La durada és de 2 h, tant el de pa com el de formatge.


Vam participar en tot el que vàrem poder i repetirem segur! Animeu-vos que avui i demà encara hi som!


I per sopar si teniu gana, a la paradeta de l'Associació hi fem pizza artesana i ecològica! Mireu que bona!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada