Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 1 d’agost del 2015

Gran descoberta a la Biblioteca

Emocions - La súperheroïna supersònicaL’altre dia, a la biblioteca vàrem descobrir una nova col·lecció de llibres molt interessants, són de la Col·lecció Emocions de l'Editorial Salvatella, l’autora la Mireia Canals i amb il·lustracions de Sandra Aguilar.
La col·lecció consta de 6 llibres, a partir de 6 anys on els petits lectors poden identificar 6 emocions diferents. A través de la lectura (amb lletra lligada) on el/la protagonista passa un seguit d’aventures i on poden identificar el sentiment o emoció que tracta el llibre.
La veritat és que és molt amè, fàcil i àgil de llegir. L’edat màxima pel tipus de lletra i text jo indicaria que de 6 a 8 anys màxim. El vaig portar pel meu nen de 7 anys i el va poder llegir i tractar sol perfectament, on va poder identificar el sentiment i així després en vam poder parlar. En aquest cas era “la por“ i la veritat que la història plantejada al llibre i “la solució” eren força corrent i divertides, la lectura va ser entenedora sense les explicacions de cap adult i el meu fill li va agradar molt, el més segur és que acabem la col·lecció.

Us el recomano!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada