Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimecres, 19 d’agost del 2015

Cap de setmana a tope! (o com fer 3 castells de 8 en 24 h i fer moltes coses més!)


Doncs si aquest cap de setmana ha estat bastant intents, això de fer castells, ja se sap, ara a l’agost, és un més molt enfeinat, on les festes majors, diades i altres esdeveniments, estan a l'ordre del dia. Així que el dissabte es va celebrar la Diada del Cós del Bou. Aquest any molt especial a casa nostra. Com a castellers dels Xiquets de Reus i com a família, ja que vam portar a plaça el 5d8 i vam fer 3 castells de 8,fent la nostra millor diada fins ara fora de casa. 

Com a família també va ser especial, Irma la gran dels 3, és l’enxaneta del 5d8 i la petita Arlet s’estrenava a plaça amb el seu primer p5! La diada encara que mullada va anar perfecte!


No tot són castells però i vam aprofitar el dia per poder veure el seguici (gegants, diables, foc, Sant Roc, pubilles, ...) i després dels castells corrents al camp de Mart per seguir amb la Imaginada (#laimaginada2015) on ens esperaven per acabar el taller de pa i començar amb les pizzes, empaquetar formatges, .... Vam fer una feinada entre tots!



L'endemà ens vam llevar ben d’hora per anar a Vila de Gràcia a fer castells. L’expectativa era màxima, ja que havíem de repetir l’actuació magnífica que vam fer i així fer 6 castells de 8 en 24 h, cosa que es va assolir!

L’esforç, la constància i les ganes fa que puguem fer tot allò que ens proposem. Aconseguir aquestes fites com a col·lectiu, com a família i a nivell també personal és molt satisfactori, ja que la feina ben feta obté resultats molt positius.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada