Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dissabte, 8 d’agost del 2015

Mini sortida per Bcn, dia 2 (o com caminar fins a rebentar)

Després del dia cansat al Tibidabo i anar a dormir a la una de la matinada, l'endemà era per descobrir un trosset de Barcelona a peu.

Muralles de Barcelona
Colon
La Ruta era fer: des del Mercat de Sant Antoni baixar pel Paral·lel i així poder veure els teatres, carrers fins a arribar a les muralles de la ciutat i el port, allí anar a Colon, un altre dels punts més alts de Barcelona. Vàrem pujar! Quines vistes, allí vàrem descobrir que pujàvem al primer ascensor de tot Barcelona! Quanta història. La veritat que ens va agradar molt, poder veure de nou el “Skyline” de Barcelona des de l’altra perspectiva de la ciutat.








Vistes de Colon

En baixar de Colon vam enfilar la Rambla cap a munt fent parades a: El bosc de les fades (com no anar-hi a fer el cafè, un lloc tan màgic per a ells), plaça del Rei (aquí sí que vam fer el “guiri” i els peus dins de la font van anar!), plaça Sant Jaume (passant per l’església, el palauet, la plaça Sant Miquel amb el seu monument als Castells i finalment veien la Generalitat i l’ajuntament.

Bosc de les Fades
D’allí vàrem tornar cap a la rambla un altra vegada, anant al mercat de la Boqueria (comprant com no les seves paperines d’embotit del bo i els pots de fruita fresca i variada per agafar forces i seguir caminant!).

Fent el "guiri" a plaça del Rei









També pel Liceu!
Monument als Castells

Estàvem morts de tant caminar i encara ens quedava una mica per anar a dinar.

A la tarda i després d’haver descansat prou, vam anar a Montjuïc a peu! Si si, i fins al castell! Passant pels jardins, la famosa Font del Gat, el teatre Grec, el MNAC, la Vila Olímpica i després baixant a peu també!

Quins descobriments!!! I hem tornat a veure la ciutat des d'un altre punt molt alt, una altra vista!

Liceu
Un descobriment va ser una artista fent un espectacle, la campana dels jocs olímpics, els jardins tan preciosos que tenen, i que les parets del Castell de Montjuïc tenen xapes i reunions i són escalables!! En fi un no parar!

Mercat de la Boqueria
A la nit vam caure rebentats de tant caminar però contents de tot el que vam fer!!!! Els nens feliços d’haver fet tot el recorregut a peu, veien des de diferents punts tota la ciutat des de l’aire! I sobretot van aprendre que dins del camí hi ha la mateixa aventura i que cada lloc, cada racó té la seva pròpia història.





Jardins de Montjuïc





Jardins de Montjuïc
La Font del Gat
Teatre Grec





Parets del Castell de Montjuïc








Demà l'últim dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada