Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dijous, 6 d’agost del 2015

Mini sortida a BCN (primera part)

Aprofitant uns dies que teníem de descans casteller, ho teníem clar, volíem anar a Barcelona, feia dos anys que no anàvem i tant als nens com a mi ens agrada la idea de passar alguns dies a la ciutat comtal per tal de treure profit.
Vàrem marxar el dimarts i tornar el dijous nit, però han estat uns dies intensos!

Dimarts va començar l’aventura així que els/les nens/es i jo vàrem agafar el tren (això sempre els hi agrada) per anar-hi, i un pic allí, el bus cap al Tibidabo!

Allí, ens esperava la meva germana, que treballa i entre ella i els descomptes que fan a les famílies nombroses, el preu es va reduir una mica, fent que no fos una despesa tan greu a la nostra economia familiar, que com moltes de les vostres doncs no gaudeix de massa bona salut.

No ens va decebre gents la veritat, que a gust vam estar, que bé ens ho vam passar. El Tibidabo és un parc molt familiar, còmode i agraït per anar amb nens/es d’altura dels 90 al 140 cm, perquè tens moltíssimes per no dir la majoria d’atraccions per a ells/es. A part de les atraccions, també tenen projecció en 4D (un curt: Rio ), un documental del parc (un parc de més de 100 anys d'història i molt curiosa: l'avió penseu que és le primer que va fer la línia Barcelona-Madrid!), sala del autòmats, zones de pícnic, fonts d'aigua potable repartides pel parc, gronxadors, tobogans gegants, espectacles a la plaça, ....











Va ser un no parar.

També vam tindre la sorpresa de poder veure un javalí en directe! Quin ensurt!

Les vistes són impressionants i al ser a la muntanya, la temperatura és més agradable que no pas a la ciutat. La vegetació i el poc asfalt de la zona fa més agradable l'estada.




Finalment l’espectacle de la nit dels làser és tota una meravella pels sentits, tan visualment com auditiu. Genial!!! Un gran dia a recordar i amb ganes de tornar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada